Hur du anpassar en dubbel bred släpvagn

06/20/2012 by admin

Hur du anpassar en dubbel bred släpvagn

Prefabricerade bostäder byggda i en skyddad miljö enligt de normer och riktlinjer som anges av den amerikanska Institutionen för bostäder och stadsutveckling kallas "tillverkade bostäder." Dessa bostäder kan anpassas mycket som en typisk hem under byggprocessen och efter hemmet har byggts. Det finns så många alternativ från färg system till solpaneler idag när du anpassar ett hem, som ingen två trailers någonsin behöver vara lika, inte ens avlägset.

Instruktioner

•Beställ dubbel bred släpvagn som är tillverkad i hållbart och använda gröna material inne och ute. Det är möjligt att få en LEED-certifierade hem. Bostäder som byggs för att kvalificera som "energisnål" kommer att sänka dina elräkningar. Installera 2 till 4 solpaneler på taket av "energisnål" trailern att effektivt ytterligare minska dina energikostnader, någon energi genereras över dina behov kan säljas vidare till företaget elektriska.

•Upgrade badkaret till antingen en passpoalerade hörnbadkar eller jacuzzi i standard badkar storlek. Placera badkaret under ett stort fönster om möjligt att skapa en avkopplande atmosfär. Jacuzzibadkar i standard badkar badkar storlek tar inte upp extra utrymme över standard baljor, de kräver en extra eluttag för installation.

•Installera anpassade skåp i köket. Ett ekonomiskt alternativ till anpassade skåp refacing original skåp eller måla skåpen och lägga till anpassad maskinvara. En mängd olika anpassade maskinvara kan köpas eller beställas via din lokala hem utveckling store. Ett ännu större utbud av anpassade rattar och låda drar kan hittas online från antikviteter till individuellt skräddarsydda bitar.

•Installera ytterligare belysning i köket, om det behövs. Betrakta små hängande lampor, spårning lampor, och under skåp lamporna. Om det finns utrymme ovanför skåpen hand bilder eller ordna konst, installera belysning ovanför skåpen. Under och ovanför skåp belysning lägger till skönhet. Under skåp belysning förbättrar belysningen för att göra uppgifter på köksbänkarna som hugga grönsaker och laga mat.

•Lägg till en rymlig veranda med inbyggd utomhus sittgrupp och plantera galgar och lägga till en baksidan däck med plats för en picknickbord, grill och uteservering. Köpa zon-lämpliga växter, krukor och galgar för verandan. Överväg att lägga skönhet och lugn i en utomhus fontän till din front, back eller båda däck. Det finns många nya mindre--även solar driv--fontän mönster tillgodoser varje budget och utrymme ersättning.Relaterade artiklar