Hur att dekorera golvet i ett Loft

02/03/2017 by admin

Hur att dekorera golvet i ett Loft

Lofts är uppskattad för sin öppna och luftiga planlösningar och högt i tak. Ett loft kan ha en industri, modernt utseende, med utsatt kanalsystemet och betonggolv, eller utstrålar charmen i en annan era med original trägolv. Base stil med dekorera din loftplan på det sätt som du planerar att lägga ut utrymmet.

Instruktioner

•Skapa en ram runt din loftplan med färg. Använd schabloner för att tillämpa ett mönster. Applicera två rader med målartejp och fylla i mitten för att skapa en stripe kantlinje. Tillämpa en gräns som sträcker sig över hela loft området för att dra rummet tillsammans eller form separat gränser i hela stora loft på segmentet olika utrymmen för olika användningsområden. Exempelvis gör en fyrkantig ram för din matsal och en stor rektangel för vardagsrummet.

•Använd område mattor att dekorera golvet i din loft till båda mjuka upp utrymmet är utseende och dela upp den i olika sektioner. Välj område mattor som kompletterar varandra inte men samma när du bryter upp loft utrymme i olika områden. Placera en stor område matta i centrera av loftplan när rummet inte är multipurpose.

•Täcka hela loft golvet med målade mönster att få en konstnärlig atmosfär till din loft. Använd någon typ av färg som du skydda den med flera lager av tydliga uretan tätningsmedel.

•Paint din loft våning en livfull färg, oavsett om det är trä eller betong, om du vill skapa en festlig stämning.

•Installera heltäckande mattor om ursprungliga loft golven inte matchar din smak. Välj en neutral matta färg som går med nästan vad som helst om du tror du kan möblera om i framtiden.Relaterade artiklar