Hur man gör Smileys på myYearbook

10/12/2016 by admin

myYearbook är en online socialt nätverk med en pedagogisk inriktning. Tjänsten kan du skapa profiler och chatta med dina vänner som andra sociala nätverk men också stödjer integration med tjänsten klippor anteckningar akademiska studier. Om du vill infoga smileys och andra typer av uttryckssymboler i funktionen "chat" på utifrån myYearbook du måste bara veta vad tangentbord kommandon för att använda dina inställningar.

Instruktioner

•Använd vanliga uttryckssymboler som du skulle i några andra instant messaging service. Regelbundna emoticons (utan citattecken) som smileyn ":)", rynka pannan ansiktet ":( ", blinkande ansikte";) " och lekfull ansiktet ": P" allt arbete på tjänsten myYearbook. Istället för att se bara den text-versionen av ansiktet det omedelbart omvandlas till en liten grafisk symbol.

•Använd "(ängeln)" och "(djävulen)" koder (utan citattecken) för att skapa en "ängel" ansikte och en "Djävulen" ansikte, respektive. När ditt meddelande skickas texten inom parentes kommer att omvandlas till en grafisk bild.

•Använd "(lol)" (utan citattecken) att skapa en grafisk bild av ett "skrattande ansikte" inom myYearbook meddelandet.

• Använd tecknet ":*" (utan citattecken) kombination för att skapa en bild av en kysser ansikte i din myYearbook meddelande.

•Använd den ": O "karaktär kombination (utan anföres) för att skapa en grafisk bild av en förvånad som ser smiley i brevet myYearbook.

•Använd "8)" (utan citattecken) karaktär kombinationen att skapa en grafisk bild av en smiley som bär solglasögon i ditt myYearbook meddelande.Relaterade artiklar