Hur man byter lamellgardiner med olika färger

02/03/2017 by admin

Lamellgardiner är långa, tunna lameller som hänga nedåt mot golvet i stället för horisontellt hängande som standard mörkar gör. De är vanligtvis används för att blockera ljuset från altandörrar och stora fönsteröppningar. Lamellgardiner är installerade på en top-monterad spår som innehåller små krokar som håller varje spjäla. Om du vill ändra färgen på din lamellgardiner, är allt du måste göra bort de nuvarande stavarna och installera den nya färgade sådana.

Instruktioner

•Locate dra sladden som öppnar och stänger lamellgardiner, som ligger längst till vänster eller till höger om fönstret öppnas. Dra i sladden för att helt stänga mörkarna. Leta upp den twist Polen på sidan och vrid det tills alla lamellerna är platt mot fönstret.

•Placera ett steg pall på vänster sida av lamellgardiner, om det behövs, så du lätt kan nå den övre montering spåret.

•GRASP den vänstra vertikala slaten och spåra det uppåt tills du leta upp kroken som det hänger på. Förstå sidorna av slat i båda händerna och lyft det uppåt tills hålet i slaten glider undan. Avsätta den gamla slaten.

•Flytta till nästa vertikal spjäla och ta bort den på samma sätt. Fortsätta att ta bort de vertikala ribbor tills alla krokar är kala.

•Unwrap paketet med det nya färgade vertikala ribbor och plocka upp en med hål vänd uppåt. Klättra upp på steg pall och bild hålet i slaten över till vänster kroken.

•Upprepa processen för att installera en ny färgade slat på alla de återstående krokar i spåret. Som du hänga dem, se till att, om lamellerna har en konkava sidan, alla lamellerna mot samma riktning.

•Dra stången på sidan av fönstret för att öppna lamellerna och kontrollera att de fungerar.Relaterade artiklar