Hur skapa en ritning

02/03/2017 by admin

Exakta ritningar ta uppmärksamhet och tid---tillräckligt med tid för att orsaka stelhet och ömhet från att stanna böjd över en flat tabell. Platt tabeller också orsaka belysning problem; skuggor av din hand under ett skrivbord lampa ständigt obskyra del av ritningen. Lösningen är att använda en ritning tabell---en lutande, själv upplyst bord som kommer att lindra belastningen på konstnärens tillbaka och ge även ljus till diffus skugga. Men ritning bord är inte en storlek passar alla. Tolerera lite mer obehag och rita en tabell som uppfyller din egen konstruktion, och preferenser.

Instruktioner

•Prop Urklipp upp på varierande vinklar och spendera lite tid doodling tills du hittar en sweet spot där du är mest bekväm. Mäta vinkeln på Urklipp i jämförelse med den plana ytan med en gradskiva. Skriv att vid hörnet av en bit rutat papper.

•Draw den plana ytan och ben av gradskivan ur sida. Räkna ut längden konvertering mellan grafen intervaller och de verkliga mått du önskar. Använd din gradskiva för att rita en diagonal linje reproducera vinkeln i Urklipp. Se till att den övre delen av den diagonala linjen inte omfattar längre än till slutet av den horisontella linjen i tabellen om du ritar en lodrät linje mellan två kanter.

•Multiply längden på diagonalen från sig själv och subtrahera värdet av den horisontella linjen multiplicerat med sig själv. Ta kvadratroten av skillnaden och du kommer att ha längden av prop bar du kommer att behöva för diagonal bordsytan.

•Decide hur bred du vill ha din ritning bord vara. Ta längden på den diagonala linjen och använda dessa två värden för att rita en rektangel som representerar ytan. Välj var du vill placera dina lampor och hur man placera dem---som en clip-on skrivbordslampa eller tabell nivå lampor kopplade till dess yta och skinande ned sin vinkling. Räkna ut hur du håller din ritning papper kopplade till tabellen.

Tips & varningar

  • En annan metod för belysning som fungerar bra om du föredrar tunnare ritpapper är att skära ett fönster i din ritning yta och ljus en glasbit från undersidan. Detta kallas en ljus-box och det är det rekommenderade sättet av traditionella animatörer.
  • Design justerbar bordsben så kommer du att kunna arbeta både sittande och stående.
  • Designa ett gångjärn för diagonal ytan ifall du känner för ritning i olika vinklar på olika dagar. I det här fallet se till tabellen diagonal yta är samma storlek som den plana ytan, och se prop för din diagonala ytan justerbar.


Relaterade artiklar