Hur att förankra en toalett fläns i en kakel golv

02/03/2017 by admin

Innan du kan installera en toalett på kakel golvet, måste du först förankra toaletten flänsen på golvet. Fläns lappa innehar garderoben bultar på plats, att hålla toaletten stilla. Flänsen fungerar även med vax ringen att täta anslutningen mellan botten av toaletten och stuprör i golvet, hålla vatten från att läcka på badrumsgolvet. Du måste använda vissa tekniker och en viss borr för att förankra flänsen ordentligt i en kakel badrumsgolvet.

Instruktioner

•För på toaletten flänsen till placera på golvet och anteckna var där skruvhålen från flänsen kontakt med golvet. Placera maskeringstejp på del av klinkergolv där skruvhålen touch, om kakel är glaserad keramik med glättad yta.

•Placera toaletten flänsen tillbaka på golvet och använda en markör på maskeringstejp visar där skruvhålen sitta på golvet. Ta bort toaletten flänsen igen och Lägg den åt sidan.

•Ø där du markerat i flänsen skruvhålen med en borrmaskin med lite hårdmetallspets eller en diamant borr, stoppa när borr når undergolvet. En regelbunden frimureriet borr penetrerar inte golvet kakel så lätt, om alls.

•Peel maskeringstejp från golvet. Spridda PVC primer och sedan PVC cement på utsidan av den flänsen kragen och insidan av stuprör. Infoga den flänsen krage i stuprör och linje hålen i flänsen med hålen du borrat i golvet. Kör skruvar genom hålen, stoppa När skruven huvudet sitter fast mot flänsen.Relaterade artiklar