Vilken typ av toaletter lägger du i en källare?

02/03/2017 by admin

Vilken typ av toaletter lägger du i en källare?

Badrum installerat i hem källare ofta lider av rodnad problem. Problemet kan åtgärdas genom omkonstruktion VVS-systemet så att det spolar uppåt för att komma åt hemmets dräneringssystem.

Alternativ

För att göra en källare toalett ordentligt, finns ett av tre alternativ. Alla har fördelar och nackdelar.

Fristående enheter

Det enklaste sättet att göra toaletten spola upp istället för ned är att installera en fristående avloppsvatten utmatning enhet. Installationen är enkel, måste alla armaturer placeras ovanför enheten. Arrangera kommoden, dusch och handfat ovanpå utmatning systemet kan vara en utmaning.

Elektriska pumpande maskin

Behändigt apparaten är liten och diskret, så inget badrum utrymme äventyras. Mekanismen helt enkelt omdirigerar alla badrum vattnet uppåt med en elektrisk motor så det kan bortskaffas genom hemmets viktigaste VVS-system.

Underjordiska system

Den mest kostsamma lösningen är att installera ett avlopp Insprutningsenhet under grunden för huset. Processen är svårt och tidskrävande men är den mest tillförlitliga och hållbara lösningen eftersom det skapar ett separat men fullt fungerande system som utför som hemmets viktigaste avloppssystemet.Relaterade artiklar