Hur man kan inreda ett sovrum för två flickor

12/18/2012 by admin

Dekorera ett rum för två tjejer kan vara en utmaning. Du måste överväga stil med varje flicka, plus behovet av personligt utrymme och organisation. Även ett litet rum kan delas om du utnyttjar utrymmesbesparande möbler och två flickor kan gärna dela ett utrymme som avspeglar både sina systrar och sin individualitet.

Instruktioner

•Consider möbler och rummet layout. Två tjejer kan du antingen dela upp rummet i hälften med två separata sängar eller för ett mindre rum kan du använda en våningssäng enhet för att hysa båda flickorna. Detta kommer att vara din mest avgörande beslut som det dikterar det tillåtna utrymmet på flickornas andra möbler.

•Match möbler. När du dekorerar för två flickor i ett delat rum "separata men lika" bör vara ditt mantra. Köpa matchande sängramar (eller våningssäng enheten) och få samordna köksskåp för varje flicka att ge rummet en enhetlig och organiserad utseende.

•Tillåt för vissa individualitet med sängkläder. Be varje flicka att välja sin egen sängkläder och duntäcken, och uppmuntra dem att välja färger som passar ihop för ett mer attraktivt rum. För att behålla större konstruktion kontroll tillåter dem att markera nyhet blad, men köpa matchande täcken så att sängarna matchar när de görs.

•Skapa enskilda arbetsutrymmen. Även om flickorna delar dator i deras rum, bör de alla ha ett litet skrivbordsutrymme att lagra sina skolböcker, läxor och hantverk. Placera en hemläxa dator i mitten på ett separat skrivbord eller i ett annat rum i huset så att du kan övervaka dess användning.

•Placera en anslagstavlan över varje skrivbordsutrymme och måla flickor namnet högst upp. En anslagstavlan kommer att ge flickor utrymme att lägga bilder av vänner och anteckningar. Helt enkelt måla namnen på brädet med en liten pensel och Akrylfärg i deras favorit färg.

• Undvik röran genom att placera vissa höga bokhyllor i rummet för samlarobjekt och gamla leksaker. Utse en hylla för varje flicka och hantera överskott dungen och leksaker i under sängen behållare.

•Skapa en visuell gräns för flickor genom att köpa små område mattor att placera bredvid sängarna eller framför deras skrivbord. Detta ger flickorna att ger dem en känsla av ansvar och ägarskap i deras rum.

•Ta en bild av tjejerna tillsammans att lägga upp på utsidan av dörren tillsammans med deras namn. Detta kommer att hjälpa flickorna se rummet som ett gemensamt utrymme och kan hjälpa dem band i gemensamt ägande.

•Förse sekretess för käbbel flickor med en rum divider skärm. Även om detta visuellt minskar rummet i hälften och minskar lite utrymme, flickor som inte får längs kommer att njuta av känslan av att ha eget rum och ansvarar sedan för rengöring endast deras halvan av rummet.

Tips & varningar

  • Prata med tjejerna separat först att få sina idéer för rummet och uppmuntra dem att överväga sin systers tankar i ämnet. Föra dem samman sedan diskutera Väggfärg och organisation.
  • Inte överbefolka utrymmet. Lagring är en enorm så tänk om att eliminera röran och hålla tjejerna organiserade när du inreder rummet.


Relaterade artiklar