Hur man använder skum styrelsen för VVS ledningar

06/02/2014 by admin

Hur man använder skum styrelsen för VVS ledningar

VVS står för "värme ventilation och luftkonditionering." Det är branschen termen för värme och kylsystem i ditt hem. De flesta moderna VVS-system tvingas luften, vilket innebär att de har en central värme och kylanläggning som tvingar luften från centralenheten ut till hemmets rum genom en serie av trummorna. Trummorna är ofta bara rektangulär plåt rör med ingen isolering. Om trummorna kör igenom ditt hem där värmeförlusterna är irrelevant, är kala trummorna bra; men när löpande kanaler genom garage och krypgrund, värma överföringen är inte önskvärt.

Instruktioner

•Measure bredd och höjd till kanalen arbeta med måttbandet.

•Kapa två remsor skumgummiplatta längd duct arbete och en bredd lika med höjden av kanalen arbetet med en mattkniv. Dessa bitar kommer att placeras på sidorna av trumman arbetet.

•Kapa en remsa av skumgummiplattan längden på kanalen arbete och med en bredd lika med silvertejp verkets bredd plus två gånger tjockleken på skumgummiplattan. Detta stycke kommer att placeras på botten av kanalen arbete och kommer att behöva överlappar både sidan bitar för att bilda en isolering låda.

•Ställ in två stycken på kanterna på den översta sidan av botten bit på motsatta kanter. Detta kommer att utgöra ett länge rektangulärt tråg som kommer monteras över kanalen arbetet.

•Köra en remsa av tejp längs insidan och utanför kanterna mellan sidan bitar och i underdelen. Detta innebär att luften flödar mellan kanal arbete och yttersidautrymmet.

•Håll isolering upp till kanalen arbetet; kör en remsa av silvertejp mellan varje sida av isoleringen och taket till tillfälligt hålla isoleringen på plats och att förhindra luftflöde.

•Köra en stål stödja rem över botten av isoleringen; Fäst den i taket med hjälp av skruvar och skruvmejsel. Du bör placera en support strap varje 6 fötter. alla körningar över 2 fot i längd kräver minst två remmar.Relaterade artiklar