Veranda idéer

02/03/2017 by admin

Veranda idéer

Måla en veranda är en övning i fantasi och en chans att betona bra funktioner i ditt hus. Skapa en värld att bebo i fint väder med rätt val av färger och accenter. Förbättra formella utseendet på huset eller fokus på den fantastiska utsikten med ett noggrant urval av utomhus nyanser. Rätt färg färg inbjuder företag, främjar avslappning och ger ditt hus curbvädjan.

House Match

Färgkoordinering veranda med trim på ditt hus för en enhetlig och attraktivt utseende. Om huset är grå med en lada röd eller Bourgogne trim, måla veranda räcken och kolumner lada röd eller Bourgogne. Håll golvet, taket och alla ytterväggar grå och måla rotting eller trämöbler att matcha trim. Eller, för ett hus med massor av pepparkakor, måla altan golvet och taket blank vit för att matcha huset trim, och plocka upp färgen på rangerbangård i en djupare nyans för trim på verandan. En blek blå huset kanske har konfedererade-blå veranda räcken och kolumner med Midnattsblå veranda möbler. Om ditt hus är en karibisk fruktskål av färg, gå för en påsklilja-gul veranda med röda, hot-rosa och orange accenter, vit eller naturlig rottingmöbler och massor av gröna växter.

Mångsidig vit

En helt vit veranda är en förtjusande kameleont — det kan reflektera någon känslighet från shabby chic för ultra-moderna. Måla hela verandan en blank vit, kalkhaltig vit eller vaniljkräm. Hänga plant behållare för vilda blommor från räcket och måla den behållare himmelsblå eller topaz. Fyll dem med röda pelargoner och måla en veranda sidobord för att matcha behållarna. Använda randig duk som plockar upp röd, vit och blå för kuddar på vita verandan möbler. Eller måla allt på den veranda vita och heap chintz, blommade och ruggig kuddar överallt. Häng en sträng av blek, blomma-målade papper lanternor för mjukt kvällsljus. Och avbryta trådkorgar med blommor och blommande vinstockar i varje öppning mellan support polacker. För en modern vit veranda, ställa ett par bitar av vit gjuten moderna möbler ut för sittplatser, Använd en skarp vit takfläkt och låt en liten kilim matta på golvet ger ett stänk av färg.

En veranda med utsikt

Om utsikten från din veranda är spektakulära, låt inte verandan konkurrera med den. Måla verandan i neutrala nyanser som efterliknar naturen: skal vit, ljusgrå sten eller sand. Välj färg som plockar upp nyanser av omgivande landskap och låt färgerna i naturmaterial syns igenom där så är möjligt – en teak veranda swing kan vädret till grått och en omålad bambu fågelburen rymmer en ljust grön ormbunke. En veranda med utsikt över en klippiga kusten kan ha ett golv målade skiffer eller blek cappuccino och färgen kan bäras upp på insidan ytor på verandan så det verkar försvinna. Veranda yttre räcken och trim kan vara accentuerat med en mörkare färg — glänsande svart, mörk skiffer eller skog grön – vad kompletterar de viktigaste färgerna i huset. En veranda i utkanten av en skog eller sluttning kan vara grädde eller blekt grönt med mörkt gröna detaljer och möbler.Relaterade artiklar