Vilken färg är bäst för odling av paprika växter?

07/07/2012 by admin

Peppar växter finns i röd, grön, orange och gula varianter. Färg avser färg på paprika som växterna växa, inte att växterna själva. Olika varianter av båda varma och paprika växa olika beroende på odlingsförhållanden.

Paprika

Odla paprika i din trädgård. Du kan välja mellan röd, gul, orange eller grön paprika. Även om paprikan ser annorlunda ut när de är fullvuxna, är växterna själva nästan samma. Grön, röd, orange och gul paprika plantor ser nästan samma tills paprikorna är faktiskt odlade. Var och en av dem kommer att växa och producera paprika när de har blommat. Odla paprika i mitten av växtsäsongen. Plantera plantorna i marken efter sista frost, och tenderar dem genom säsongen. Inom två månader, kommer du se blommor. Där blommorna, kommer att peppar visas. För paprika finns det ingen skillnad i växande metoden för färg. Så länge du har en plantering säsong som är minst tre månader lång, med genomsnittliga temperaturer mellan 60 och 90 grader, valfri färg av paprika kommer att växa samma.

Varm paprika

Plantera peppar växter på nästan samma sätt. Hot pepper växter kan också vara röd, gul, orange och grön. Även om peppar växterna verkar vara samma, är vissa sorter lättare att producera än andra. Röd paprika växterna växer mycket snabbare och mycket större än andra färger av peppar växter. Gul peppar växter kommer att växa långsamt, så de inte är lätt att växa i de flesta miljöer, eftersom de inte kommer att mogna innan tidig frost kan förekomma.

Odla peppar växter som producerar röda paprikor, om du vill ha den typ som är lättast att växa. Gröna varm paprika är bara lite svårare, eftersom de kräver mer vatten och uppmärksamhet. Gul varm paprika ta den längsta tid, så växer dessa endast om du vet att du har en längre växtsäsong före den första frosten.Relaterade artiklar